SANTAI

Entah Berapa Kali Saya dakap ibu Takut Kehilangn Bau tu

Bagi sesiapa yang selalu mengikuti Datuk Redzuawan Ismail atau lebih dikenali sebagai Chef Wan di laman Instagram, pasti tahu betapa dia sangat menyayangi ibunya.

Selain daripada kisah kerja, entri-entri mengenai ibu tercinta memenuhi ruang Instagram milik Chef Wan dengan pelbagai cerita.

 

Terbaru, Chef Wan berk0ngsi beberapa video bersama ibunya seperti yang selalu dik0ngsi beliau.

Menurut Chef Wan, setiap hari tidak terkira jumlah dia menc!um dan memel0k kesayangannya itu. Ibu Chef Wan, Noraini Abdullah atau lebih mesra dengan panggilan Che Ani dijaga sepenuh masa oleh Chef Wan.

“Dah tua ini semua mula kering dan gelebeh.. Tak usah kata emak…kita sendiri pun dah mengelebeh! Its the law of gravity! Putih gebu kulit emak ni…

Berhutung saya semasa hidup boleh saya jaga makanan minum ibu saya mau pun sapu2 kan cream moisturisor ini for her.

“Satu hari entah berapa kali saya pel0k dan c!um ibu saya these days. Pagi kena c!um… lepas makan kena dakap to put her to bed for a nap mau pun to put her to sleep.

I am sure esok bila emak tak ada lagi mesti saya merinduinya amat sangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *